Back to top
 • Кафе на филтър дози Kimbo Espresso Napoli 100 бр.
  Кафе на филтър дози Kimbo Espresso Napoli 100 бр.
  36,50 лв.
  В наличност
 • Кафе филтри дози Kimbo 100% Arabica 100 бр.
  Кафе филтри дози Kimbo Armonia 100% Арабика 100 бр.
  41,00 лв.
  В наличност
 • Кафе филтър дози Kosè Cremoso E.S.E. 50 бр.
  16,00 лв.
  Изчерпано количество
 • Кафе капсули Kimbo Barista 100% Арабика 10 бр. съвместими с Nespresso
  Кафе капсули Kimbo Barista 100% Арабика 10 бр. съвместими с Nespresso
  5,50 лв.
  Изчерпано количество
 • Кафе капсули Kimbo Napoli 10 бр. съвместими с Nespresso
  Кафе капсули Kimbo Napoli 10 бр. съвместими с Nespresso
  5,50 лв.
  Изчерпано количество
 • Кафе капсули Kimbo Intenso 10 бр. съвместими с Nespresso
  5,50 лв.
  В наличност
 • Капсули за кафе Kimbo Espresso Napoli съвместими с Lavazza Espresso Point 100 бр.
  Капсули за кафе Kimbo Espresso Napoli съвместими с Lavazza Espresso Point 100 бр.
  42,00 лв.40,00 лв.
  Изчерпано количество
 • Капсули за кафе Kimbo Armonia съвместими с Lavazza Espresso Point 100 бр.
  Капсули за кафе Kimbo Armonia съвместими с Lavazza Espresso Point 100 бр.
  44,00 лв.40,50 лв.
  В наличност
 • Кафе капсули Kimbo 5 Origini 100% Арабика 10 бр. съвместими с Nespresso
  6,50 лв.5,90 лв.
  Изчерпано количество
 • Кафе филтър дози Kosè Intenso E.S.E. 50 бр.
  16,00 лв.15,60 лв.
  Изчерпано количество
 • Кафе капсули Kimbo Napoli 10 бр. съвместими с Lavazza A Modo Mio
  6,00 лв.5,50 лв.
  В наличност
 • Кафе капсули Kimbo Napoli съвместими с Dolce Gusto 16 бр.
  12,00 лв.11,50 лв.
  Изчерпано количество
 • Кафе капсули Kimbo Napoli съвместими с UNO система на Illy и Kimbo, 16 бр.
  10,40 лв.9,60 лв.
  В наличност
 • Кафе капсули Kimbo Sublime 100% Арабика съвместими с UNO система на Illy и Kimbo
  Кафе капсули Kimbo Sublime 100% Арабика съвместими с UNO система на Illy и Kimbo
  10,40 лв.9,60 лв.
  Изчерпано количество
 • Кафе капсули Kimbo Dolce съвместими с UNO система на Illy и Kimbo
  Кафе капсули Kimbo Dolce съвместими с UNO система на Illy и Kimbo
  10,40 лв.9,60 лв.
  В наличност
 • Кафе на филтър дози Kimbo Espresso без кофеин 15 бр.
  Кафе на филтър дози Kimbo Espresso без кофеин 15 бр.
  8,30 лв.
  В наличност
 • Кафе на зърна Kimbo Espresso Bar Top Flavour, 1 кг
  Кафе на зърна Kimbo Top Flavour, 1 кг
  52,00 лв.43,50 лв.
  В наличност
 • Кафе на зърна Kimbo Espresso Bar Extreme, 1 кг
  Кафе на зърна Kimbo Espresso Bar Extreme, 1 кг
  42,00 лв.34,50 лв.
  В наличност
 • Кафе на зърна Kimbo Extra Cream, 1 кг
  Кафе на зърна Kimbo Extra Cream, 1 кг
  43,00 лв.38,90 лв.
  Изчерпано количество
 • Кафе на зърна Kimbo Vending Audace, 1 кг
  Кафе на зърна Kimbo Vending Audace, 1 кг
  23,00 лв.21,50 лв.
  Изчерпано количество
 • Кафе на зърна Kimbo Dolce Crema, 1кг
  Кафе на зърна Kimbo Dolce Crema, 1кг
  36,50 лв.31,90 лв.
  В наличност
 • Кафе на зърна Kimbo Aroma Gold, 1кг
  Кафе на зърна Kimbo Aroma Gold, 1кг
  41,00 лв.34,50 лв.
  В наличност
 • Кафе на зърна Kimbo Prestige , 1кг
  Кафе на зърна Kimbo Prestige , 1кг
  40,00 лв.33,80 лв.
  В наличност
 • Алуминиеви кафе капсули Kimbo Barista 100% Арабика 10 бр. съвместими с Nespresso
  8,40 лв.
  В наличност

Страници