Може да поръчайте и на телефон 0878816751 или през формата за контакт

Back to top

Безплатна кафемашина за офиса, дома или или за търговски обекти!

Програма кафе машина под наем.

ПРОГРАМАТА ВРЕМЕННО Е СПРЯНА

Магазин B&B Mag Ви предлага кафемашини за различни смеси и марки кафе на капсули и филтри за Вашия офис безплатно! Свържете се с нас за да ползвате безплатно кафе машина за офиса, за дома или за търговски обекти. Ние предоставяме на нашите клиенти възможността да консумират вкъщи или в офиса любимото си кафе. Разполагаме с широка гама от кафе продукти с различни аромати и вкусове, на атрактивни цени, за да насладите на невероятно еспресо.

Кафето е добре запазено и изолирано в индивидуалната опаковка преди консумация, което повишава качеството и аромата на готовата напитка. Приготвянето на напитката е лесно и бързо и гарантира точното дозиране за 1 напитка, за приготвяне на перфектната чаша кафе. След приготвяне на напитката, пакетчето или капсулата просто се изхвърля и не е необходимо допълнително почистване.

Вие ще се насладите на перфектно приготвено италианско еспресо с аромат, на който не може никой да устои. Удобно решение за любителите на еспресо.
 
Предоставяме за БЕЗПЛАТНО ползване кафе машина за капсули срещу консумация от минимум 100 бр. капсули или филтри месечно, миксирани изцяло по ваш избор. Плащате само за кафето, което пиете. Гарантирано на качеството на предлаганите напитки.
 
Осигуряваме инсталиране на кафе машина за безплатно ползване в офиса или дома. Препоръчваме оборудване в зависимост от нуждите на клиента. Бърза и професионална реакция при възникване на техническа повреда без допълнително заплащане. Ако кафемашината не може да бъде поправена веднага, ще Ви бъде заменена безплатно с друга. 
 
Доставка - на място във Вашия офис.
 
Правото на собственост върху кафе машината не се прехвърля на клиента по време на ползването срещу закупуване на капсули или филтри. Ако по някаква причина, решите да върнете кафе машината, това може да бъде направено абсолютно безплатно, по всяко време, като се свържете се с нас.
 
Това, което трябва да направите е много просто, свържете с нас на телефон 0878816751. Нашите консултанти ще уточнят времето и мястото на доставката на кафе машина. Ние ще ви покажем, как най-лесно да приготвите и да се насладите на чаша ароматно кафе.
 
Как можете да тествате машината и кафетата?
 
Обадете ни се на телефон 0878816751 и ще Ви доставим машината до офиса Ви, придружени с всичко необходимо, за да имате цялостно кафе решение. Ще оставим машината за тестване без никакви условия и ангажименти. Ако не желаете да ползвате кафето ни, просто ще ни върнете кафе машината.
 
 
При покупка на капсули по програмата кафе машина под наем не важат актуалните към момента промоции, а се закупуват по обявената редовна цена.
 
Програмата кафе машина под наем е достъпна само за клиенти от София град.