Поръчайте на телефон 0878816751 или през формата за контакт

Back to top
Кафе капсули Vergnano 1882 Espresso Arabica 10 бр. съвместими с Nespresso

Кафе капсули Vergnano 1882 Espresso Arabica 10 бр. съвместими с Nespresso

Категории: 
Марка: 
Наличност: 
В наличност
Цена: 
9,00 лв.7,60 лв.
Опаковка:10.00 бр./кутия
цена/1 бр. - 0.76 лв.

Компостируема кафе капсула, която съдържа смес от най-добрата Арабика от Централна и Южна Америка и Африка. Балансирано кафе с нотки на цветя, свежи плодове. И щипка Робуста с нотки, които напомнят на кедрово дърво, с деликатен и устойчив вкус. Каймакът в чашата е лъскав и компактен, с ярко кафяви нюанси. Сместа е подходяща за тези, които търсят сладък, деликатен и балансиран вкус в еспресото. Интензитет 3.

Отличителните качества на марката Caffè Vergnano са традиция, неподражаемо качество и постоянна иновация. "Тези, които избират нашето кафе, избират продукт, който идва от миналото и гледа към бъдещето. Те избират да споделят 130-годишна семейна история" Каролина Верняно. Тайната на превъзходното качество на Caffe Vergnano се крие в прецизния подбор на най- добрите кафени зърна от най- добрите производители в света.

Всяка капсула е индивидуално опакована, за да запази изцяло аромата и свежестта на кафето. Продуктът е произведен и пакетиран в Италия.

Еспресо капсулите са съвместими с всички машини за домашна употреба работещи със системата Неспресо, сред които Spetema, Krups Nespresso, Citiz, Pixie, Inissia и Lattissima.

Грамаж: 
70 г
Съвместимост: