Всички клиенти които имат регистрация в сайта преди 19.11.2022 г и искат да продължат да пазаруват като регистристрирани клиенти, ще трябва да си направят нови акаунти/профили. Извиняваме се за неудобството.

Кафе капсули Vergnano 1882 Espresso Arabica 50 бр. съвместими с Nespresso
34,70 лв.
33,20 лв.

Компостируема кафе капсула. Смес, която съдържа най-добрата Арабика от Латинска Америка. Балансирано кафе с нотки на цветя и свежи плодове. И щипка Робуста с нотки които напомнят на кедрово дърво, с деликатен и устойчив вкус. Кремът в чашата е лъскав и компактен, с ярко кафяви нюанси. Сместа е подходяща за тези, които търсят сладък, деликатен и балансиран вкус в еспресото. Интензитет 3.

Кафе Vergnano е символ на италианската еспресо култура и винаги се свързва с традицията и престижа. "Тези, които избират нашето кафе, избират продукт, който идва от миналото и гледа към бъдещето. Те избират да споделят 130-годишна семейна история" Каролина Верняно. Тайната на превъзходното качество на Caffe Vergnano се крие в прецизния подбор на най- добрите кафени зърна от най- добрите производители в света.

Всяка капсула е индивидуално опакована, за да запази изцяло аромата и свежестта на кафето.

Еспресо капсулите са съвместими с всички машини за домашна употреба работещи със системата Неспресо, сред които Spetema, Krups Nespresso, Citiz, Pixie, Inissia и Lattissima.

Произход на кафето:
Латинска Америка
Обработка:
Италия
Опаковка: 50 бр./кутия
Тегло: 0.270кг
Съвместимост: