Back to top

Кафе капсули Vergnano 1882 Espresso Lungo Intenso 10 бр. съвместими с Nespresso

Категории: 
Марка: 
Наличност: 
Изчерпано количество
Цена: 
9,00 лв.7,60 лв.
Опаковка:10.00 бр./кутия
цена/1 бр. - 0.76 лв.

Компостируема кафе капсула. Ароматна и балансирана смес с цитрусови нотки, със силен и устойчив аромат с приятен послевкус на тъмен шоколад. Смес, получена от най-добрите кафета Арабика и Робуста от Централна и Южна Америка и Африка. Каймакът е плътен, с кафяви нюанси. Сместа е подходяща за тези, които търсят типичен американски вкус на еспресото.

Кафе Vergnano е символ на италианската еспресо култура и винаги се свързва с традицията и престижа. "Тези, които избират нашето кафе, избират продукт, който идва от миналото и гледа към бъдещето. Те избират да споделят 130-годишна семейна история" Каролина Верняно. Тайната на превъзходното качество на Caffe Vergnano се крие в прецизния подбор на най- добрите кафени зърна от най- добрите производители в света.

Всяка капсула е индивидуално опакована, за да запази изцяло аромата и свежестта на кафето. Продуктът е произведен и пакетиран в Италия.

Еспресо капсулите са съвместими с всички машини за домашна употреба работещи със системата Неспресо, сред които Spetema, Krups Nespresso, Citiz, Pixie, Inissia и Lattissima.

Грамаж: 
70 г
Съвместимост: