Back to top

Самостоятелна система машини за капсули Martello

Капсули Martello идеални за приготвяне на перфектно еспресо, капучино и др. Прясно смляното кафе се пакетира в капсулата за секунди и се затваря херметически. По този начин повече от 900 различни вкуса са оптимално защитени и гарантират прясно кафе, което винаги е свежо. Благодарение на херметична капсула, ароматите са защитени в капсулата за най-малко 18 месеца. Лесната работа и винаги постоянният аромат на кафене ще ви вдъхновят.

10 най-големи държави производителки на кафе

Бихме искали да подчертаем, че най-голямата страна производетелка на кафе не е непременно и производителката на най-доброто кафе. В някои страни има истинска култура на косумацията на кафе, а фермерът който отглежда кафе не го възприема само като работа, но той се старае и да произвежда най-доброто кафе. В други страни това е по скоро обикновена култура, която се развива добре на тяхната земя. Списъците с най-добрите кафета показват, че страни като Кения, Етиопия произвеждат много добри кафета и често са класирани на 1-во място. 

Бронирано кафе

Според предприемачът от Силициевата долина Дейв Аспрей който го нарича бронирано, то е много вкусно и дори с него се отслабва. Той е фанатик на тема здраве и фитнес и е инвестирал няколко години и 300 000 долара в проучвания и нови технологии, за да създаде Bulletproof coffee (бронирано кафе). 
 

Rombouts марка позната в целия свят

Fournisseur Breveté de la Cour de Belgique

Всичко започва 1896 година в Антверпен, когато Франциск Ромбоутс започва да "пече" собственото си кафе. Използвайки 12 от най-добрите сортове "Arabica" от Южна и Централна Америка, той майсторски смесва и термично обработва, като произвежда продукти с уникален вкус и най-високо качество. И до ден днешен тази блестяща традиция се спазва по целия свят за абсолютно всички продукти от гамата на "Rombouts" , а подписът на Franciscus Rombouts е гаранция за отлично качество.

Безплатна кафемашина за офиса, дома или или за търговски обекти!

Програма кафе машина под наем.

ПРОГРАМАТА ВРЕМЕННО Е СПРЯНА

Магазин B&B Mag Ви предлага кафемашини за различни смеси и марки кафе на капсули и филтри за Вашия офис безплатно! Свържете се с нас за да ползвате безплатно кафе машина за офиса, за дома или за търговски обекти. Ние предоставяме на нашите клиенти възможността да консумират вкъщи или в офиса любимото си кафе. Разполагаме с широка гама от кафе продукти с различни аромати и вкусове, на атрактивни цени, за да насладите на невероятно еспресо.