Самостоятелна система машини за капсули Martello

Martello

Капсули Мартело идеални за приготвяне на перфектно еспресо, капучино и др. Прясно смляното кафе се пакетира в капсулата за секунди и се затваря херметически. По този начин повече от 900 различни вкуса са оптимално защитени и гарантират прясно кафе, което винаги е свежо. Благодарение на херметична капсула, ароматите са защитени в капсулата за най-малко 18 месеца. Лесната работа и винаги постоянният аромат на кафене ще ви вдъхновят.

Капсула е изключително стабилна и се състои от специална високотехнологична пластмаса, която има способността да задържа вкусовете в капсулата и да предотвратява навлизането на въздух. Чрез комбинация от специално проектираната капсула Martello и машината, ароматите, характерни за кафето, се извличат в оптималния воден поток като перфектно координирана система.​

Най-важно е кафето което се слага в капсулите за да доведе до оптимален вкус в чашата. Затова избора започва с най-добрите зърна кафе. В районите на тропическите дъждовни гори на екваториално ниво плодовете на популярните зърна Арабика и Робуста се берат на ръка. Прясно набраните в джунглата кафени зърна се разстилат в мрежа и се сушат на слънце. След това кожата на плода се отделя механично от кафеените зърна. Оптималният микс се избира от тези кафе зърна и се пече индивидуално за всеки вид кафе с дългогодишен опит, за да създадете приятно и интензивно кафе за вас.

Повечето от кафета имат сертификат UTZ, а избрани кафета имат сертификат за справедлива търговия. И двата сертификата гарантират, че отглеждането в кафените плантации е проследимо устойчиво, че са спазени определени социални критерии за служителите във фермата и съвместимостта с околната среда и ефикасното управление са стриктно взети предвид.

Магазин капсули Martello