Back to top
Illy Medium Roast

Кафе филтър дози Illy Espresso Classic E.S.E. 18 бр.

Категории: 
Марка: 
Наличност: 
В наличност
Цена: 
16,40 лв.14,90 лв.
Опаковка:18.00 бр./кутия
цена/1 бр. - 0.83 лв.

Пригответе автентично италианско еспресо с предварително направени ESE дози illy Espresso Classic. Изключителната комбинация от висококачествени сортове 100% Арабика, щателно подбрани от различни райони от целия свят. Средно печено кафе с гладък, богат и пълноценен вкус, балансиран аромат, подсилен от ароматни нотки на карамел и шоколад със светлокафява горна част. Резултатът е автентично италианско кафе, което е безупречно.

Всяка доза е индивидуално опакована в защитена атмосфера, за да осигури максимална свежест и аромат за всяка чаша. Всеки филтър съдържа 7 грама идеално смляно, педантично пресовано кафе, за да се гарантира идеално еспресо всеки път.

Системата ESE (Easy Serving Espresso) се е превърнала в стандарт за направата на еспресо в домове, офиси и кафенета по целия свят. Поставете филтъра в ESE-съвместима еспресо машина във филтърния държач с логото на illy нагоре (или от към помпата) и за по-малко от 30 секунди се получава чаша автентично италианско еспресо, с перфектен аромат, вкус и плътна пяна.

Продуктът е произведен и пакетиран в Италия.
Филтрите E.S E. са съвместим с повечето машини за традиционно еспресо или с тези, които са специално създадени за приготвянето на кафе дози 44 мм, като: Illy, Gaggia, Spetema, Dualit, Delonghi, Mokona, Tazzona и др.

Грамаж: 
120 г