Снимка
Кафе филтър дози Illy Intenso Bold Roast E.S.E. 18 бр.
16,40 лв.
14,90 лв.

Пригответе автентично италианско еспресо с предварително направени ESE дози illy Dark Roast. Изключителната комбинация от висококачествени сортове 100% Арабика, щателно подбрани от различни райони от целия свят. Интензивно, силно и пълно с балансиран аромат и нотки на какао. Резултатът е безупречно италианско кафе.  

Всяка доза е индивидуално опакована в защитена атмосфера, за да осигури максимална свежест и аромат за всяка чаша. Всеки филтър съдържа 7 грама идеално смляно, педантично пресовано кафе, за да се гарантира идеално еспресо всеки път. 

Системата ESE (Easy Serving Espresso) се е превърнала в стандарт за направата на еспресо в домове, офиси и кафенета по целия свят. Поставете филтъра в ESE-съвместима еспресо машина във филтърния държач с логото на illy нагоре (или от към помпата) и за по-малко от 30 секунди се получава чаша автентично италианско еспресо, с перфектен аромат, вкус и плътна пяна.

Филтрите E.S E. са съвместим с повечето машини за традиционно еспресо или с тези, които са специално създадени за приготвянето на кафе дози 44 мм, като: Illy, Gaggia, Spetema, Dualit, Delonghi, Mokona, Tazzona и др.

Обработка:
Италия
Опаковка: 18 бр./кутия
Тегло: 0.120кг